De Buitenpost

Compacte ‘tiny office’, met alle ruimte voor het echte denkwerk

De Buitenpost is de brain activity office van de toekomst, je eigen compacte ruimte waarin je vrijelijk kunt dromen, presteren en creëren. Het haalt je naar behoefte weg uit het domein van ‘de anderen’ en biedt je niet alleen uitzicht op rustgevende natuur maar ook de geestelijke ruimte voor inzicht in wherever je mee bezig bent. Hier werk je ook tijdens je vakantie – alleen of samen – je dromen uit.

De lichte, hoge ruimte laat de natuurlijke omgeving z’n inspirerende werk doen. Super functionele akoestische muren laten afleiding buiten en werken binnen als prikbordwand en schetsbordwand. Er is een rustplek en een werkplek om het brein te faciliteren. Door De Buitenpost in een recreatie omgeving te plaatsen, kun je sociaal zijn, samenwerken en je terugtrekken op de manier die jou schikt. Die ultieme vrijheid is het vertrekpunt voor je denkproces.

Na de succesvolle samenwerking tussen Droomparken, Chris Collaris Architects en Dutch Invertuals in 2017 met het Buitenhuis als resultaat, is in 2018 opnieuw een inspirerend samenwerkingsverband ontstaan. Kees Griesdoorn, algemeen directeur van Droomparken over de samenwerking met Dutch Invertuals: “Ik werk graag met deze vrije geesten samen, omdat zij denken vanuit design en evenwicht. Hiermee kom je buiten het gebruikelijke en daar houd ik van. Bovendien geeft het ons nieuwe inzichten en dat helpt ons merk verder te evolueren.”

‘De Buitenpost’ has been shortlisted for Dezeen Awards 2020.

 

Contact

colophon

Client
DroomParken

Architect
Chris Collaris

Interior / concept design
Studio Dutch Invertuals

Production
Samen Sterker

Campaign visuals
Architects of Identity (Edhv)

Photography
Ronald Smits

Thanks to:
Forbo Flooring
De Vorm
Kvadrat x Febrik
Jung
Luxaflex
Pyrasied